Zien: Rob Jetten kritisch over het huidige onderwijs in Nederland (Beau)

Zien: Rob Jetten kritisch over het huidige onderwijs in Nederland (Beau)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

De kinderopvang moet gratis, de eindtoets op de basisschool moet verdwijnen en de brugklasperiode moet worden verlengd. Het onderwijs voor 0 tot 18 jaar moet namelijk radicaal op de schop volgens D66-fractievoorzitter Rob Jetten. Bekijk het fragment bij Beau in de video hieronder.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Zien: <em>Rob Jetten</em> kritisch over het huidige onderwijs in Nederland (<em>Beau</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. De kinderopvang moet gratis, de eindtoets op de basisschool moet verdwijnen en de brugklasperiode moet worden verlengd. Het onderwijs voor 0 tot 18 jaar moet namelijk radicaal op de schop volgens D66-fractievoorzitter Rob Jetten. Bekijk het fragment bij Beau in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Rob Jetten: "Sigrid Kaag is betere kandidaat voor lijsttrekkerschap D66" (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Rob Jetten spreekt lovende woorden over Sigrid Kaag Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Rob Jetten kritisch over het huidige onderwijs in Nederland (Beau)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rob Jetten kritisch over het huidige onderwijs in Nederland (Beau) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV