Zien: Pieter Omtzigt vertelt over doodsbedreigingen van boeren (Op1)

Zien: Pieter Omtzigt vertelt over doodsbedreigingen van boeren (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdagavond 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Er waren veel boze boeren op de been vandaag. Ze voerden actie tegen de nieuwe diervoerregels. Vijftig van hen werden vandaag opgepakt. Sieta van Keimpema van Farmers Defence Force was te gast bij Op1 en praatte met Pieter Omtzigt over de protesten.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Pieter Omtzigt</em> vertelt over doodsbedreigingen van boeren (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdagavond 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Er waren veel boze boeren op de been vandaag. Ze voerden actie tegen de nieuwe diervoerregels. Vijftig van hen werden vandaag opgepakt. Sieta van Keimpema van Farmers Defence Force was te gast bij Op1 en praatte met Pieter Omtzigt over de protesten. Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Video: boeren boos om trekkerverbod: ''De ambulance kon er gewoon doorheen'' Bekijk deze video » Hart van Nederland: Vrijgelaten boeren peinzen niet over boete ''Dit had niet gehoeven'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Pieter Omtzigt vertelt over doodsbedreigingen van boeren (Op1)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Pieter Omtzigt vertelt over doodsbedreigingen van boeren (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV