Beau gemist? Verslaggever Jaïr Ferwerda ging op bezoek bij Pieter Omtzigt

Beau gemist? Verslaggever Jaïr Ferwerda ging op bezoek bij Pieter Omtzigt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Verslaggever Jaïr Ferwerda ging op bezoek bij Pieter Omtzigt. Hij vroeg de mogelijke nieuwe lijststrekker van het CDA of hij zichzelf meer vergelijkt met Buma of Balkenende. Bekijk het antwoord in het item van Beau in video hieronder.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Verslaggever <em>Jaïr Ferwerda</em> ging op bezoek bij <em>Pieter Omtzigt</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Verslaggever Jaïr Ferwerda ging op bezoek bij Pieter Omtzigt. Hij vroeg de mogelijke nieuwe lijststrekker van het CDA of hij zichzelf meer vergelijkt met Buma of Balkenende. Bekijk het antwoord in het item van Beau in video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Geert Wilders kan coronaregels niet naleven: ‘Ik zit met beveiliging in auto’ (video) Bekijk deze video » Wopke Hoekstra vertelt Jaïr Ferwerda toch niet welke CDA’er hij steunt: ‘Mijn excuses’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Verslaggever Jaïr Ferwerda ging op bezoek bij Pieter Omtzigt

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Verslaggever Jaïr Ferwerda ging op bezoek bij Pieter Omtzigt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV