Op1 gemist? Pieter Omtzigt zet zich in voor gedupeerden belastingdienst

Op1 gemist? Pieter Omtzigt zet zich in voor gedupeerden belastingdienst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdagavond 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Kamerleden Renske Leijten van de SP en Pieter Omtzigt van het CDA waren er al bang voor: de belastingdienst blijkt veel meer mensen dan gedacht onterecht van fraude te verdenken. Bekijk het hele gesprek over de fraudejacht van de belastingdienst bij Op1 in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Pieter Omtzigt</em> zet zich in voor gedupeerden belastingdienst Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdagavond 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Kamerleden Renske Leijten van de SP en Pieter Omtzigt van het CDA waren er al bang voor: de belastingdienst blijkt veel meer mensen dan gedacht onterecht van fraude te verdenken. Bekijk het hele gesprek over de fraudejacht van de belastingdienst bij Op1 in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Pieter Omtzigt vertelt over doodsbedreigingen van boeren (Op1) Bekijk deze video » Beau gemist? Verslaggever Jaïr Ferwerda ging op bezoek bij Pieter Omtzigt Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Pieter Omtzigt zet zich in voor gedupeerden belastingdienst

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Pieter Omtzigt zet zich in voor gedupeerden belastingdienst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV