Op1: techjournalist Daniël Verlaan vertelt alles over corona-app van de overheid

Op1: techjournalist Daniël Verlaan vertelt alles over corona-app van de overheid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdagavond 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Na veel discussie over privacy en veiligheid, is hij er dan eindelijk: de corona-app. De app moet mensen waarschuwen als ze meer dan vijf minuten in de buurt van iemand zijn geweest die corona heeft.

We blijven kritisch
Deze week wordt de app voor het eerst getest. Techjournalist van RTL Daniël Verlaan heeft sinds vanochtend de app op zijn telefoon staan, als een van de weinigen in Nederland. Aan tafel bij Op1 vertelt hij er alles over. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: techjournalist <em>Daniël Verlaan</em> vertelt alles over corona-app van de overheid Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdagavond 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Na veel discussie over privacy en veiligheid, is hij er dan eindelijk: de corona-app. De app moet mensen waarschuwen als ze meer dan vijf minuten in de buurt van iemand zijn geweest die corona heeft. We blijven kritischDeze week wordt de app voor het eerst getest. Techjournalist van RTL Daniël Verlaan heeft sinds vanochtend de app op zijn telefoon staan, als een van de weinigen in Nederland. Aan tafel bij Op1 vertelt hij er alles over. Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Marleen Stikker noemt presentatie corona-apps "slachtpartij" Bekijk deze video » Jinek gemist? Corona-apps van de baan: "De gevaren zien we vaak niet" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: techjournalist Daniël Verlaan vertelt alles over corona-app van de overheid

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: techjournalist Daniël Verlaan vertelt alles over corona-app van de overheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV