Zien: Tom Egbers en Ronald Koeman vertellen over hun hartinfarct bij Op1

Zien: Tom Egbers en Ronald Koeman vertellen over hun hartinfarct bij Op1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdagavond 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Nu Nederland gemiddeld veel ouder wordt, komt er een ‘tsunami van hart en vaatziekten op ons af’, zegt Jan Piek, hoogleraar klinische cardiologie aan het AMC.

''Meneer Egbers ging roken, dat had hij natuurlijk niet moeten doen''
Piek is cardioloog van onder anderen sportpresentator en journalist Tom Egbers en voetbalcoach Ronald Koeman. Beiden kregen afgelopen jaar een hartinfarct. Bekijk hun hele verhaal en het advies van hoogleraar Piek in de video van Op1 hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Tom Egbers</em> en <em>Ronald Koeman</em> vertellen over hun <em>hartinfarct</em> bij <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdagavond 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Nu Nederland gemiddeld veel ouder wordt, komt er een ‘tsunami van hart en vaatziekten op ons af’, zegt Jan Piek, hoogleraar klinische cardiologie aan het AMC. ''Meneer Egbers ging roken, dat had hij natuurlijk niet moeten doen''Piek is cardioloog van onder anderen sportpresentator en journalist Tom Egbers en voetbalcoach Ronald Koeman. Beiden kregen afgelopen jaar een hartinfarct. Bekijk hun hele verhaal en het advies van hoogleraar Piek in de video van Op1 hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Tom Egbers over hartaanval: "Het was enorm schrikken" Bekijk deze video » Beau: Ronald Koeman vertelt dat hartinfarct gevolg was van de coronacrisis Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Tom Egbers en Ronald Koeman vertellen over hun hartinfarct bij Op1

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tom Egbers en Ronald Koeman vertellen over hun hartinfarct bij Op1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV