Slotaflevering Opstandelingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Opstandelingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Opstandelingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Opstandelingen onderzoekt Sophie Hilbrand de kwestie 'Het Hek van de Hemkade' in de gemeente Zaanstad. OndernemerElvira Guilazova woont met haar moeder achter een hek op de Hemkade in Zaanstad. Hoewel zij eigenaar zijn van hun woning, probeert een grote evenementenondernemer hen daar weg te krijgen. IntimidatiesHij heeft een groot hek geplaatst en alleen hij kan het openen. Er spelen zich intimidaties, pesterijen en onwettige zaken af, waarbij de gemeente een rol speelt. Elvira vecht terug en Sophie volgt haar in dat gevecht. Burgemeester van Zaanstad maakt inwoners bewust van druglabs met XTC-parfum Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de laatste aflevering van Opstandelingen onderzoekt Sophie Hilbrand de kwestie 'Het Hek van de Hemkade' in de gemeente Zaanstad.

Ondernemer
Elvira Guilazova woont met haar moeder achter een hek op de Hemkade in Zaanstad. Hoewel zij eigenaar zijn van hun woning, probeert een grote evenementenondernemer hen daar weg te krijgen.

Intimidaties
Hij heeft een groot hek geplaatst en alleen hij kan het openen. Er spelen zich intimidaties, pesterijen en onwettige zaken af, waarbij de gemeente een rol speelt. Elvira vecht terug en Sophie volgt haar in dat gevecht.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Opstandelingen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Opstandelingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV