MINDF*CK aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MINDF*CK aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MINDF*CK aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende donderdagen herhaalt NPO 1 een aantal afleveringen van het illusieprogramma MINDF*CK. Wetenschap en illusiesHierin combineert illusionist en arts Victor Mids zijn fascinatie voor wetenschap met illusies om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek te houden zijn. Ellie LustIn deze aflevering laat Victor zien hoe je iets kunt proeven zonder het te eten en belandt hij in de gevangenis met politiewoordvoerster Ellie Lust. Victor Mids onthult geheimen in boek Mindfuck Next Level Bekijk deze video » Illusionist Victor Mids manipuleert de gedachtes van Jeroen Pauw Bekijk deze video » Illusionist Victor Mids legt spannende mindf*ck met lucifers uit (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De komende donderdagen herhaalt NPO 1 een aantal afleveringen van het illusieprogramma MINDF*CK.

Wetenschap en illusies
Hierin combineert illusionist en arts Victor Mids zijn fascinatie voor wetenschap met illusies om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek te houden zijn.

Ellie Lust
In deze aflevering laat Victor zien hoe je iets kunt proeven zonder het te eten en belandt hij in de gevangenis met politiewoordvoerster Ellie Lust.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mindf*ck
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op MINDF*CK aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV