Concert André Rieu in Melbourne gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert André Rieu in Melbourne gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert André Rieu in Melbourne gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste van een reeks van concerten van violist André Rieu op NPO 1. Dit keer het drukst bezochte concert ooit van André Rieu, dat hij gaf in Melbourne. RecordAndré Rieu kwam, zag en won de harten van Melbourne. Hij schreef geschiedenis. Zijn concert in de Telstra Dome in Melbourne op zaterdag 15 november, brak een record met een bezoekersaantal van bijna 39 duizend. AustraliëDit werd dan ook meteen het drukst bezochte concert ooit van André Rieu, waar ook ter wereld. Dat dit gebeurde in Australië, het land dat hem zo na aan het hart ligt, vindt André fantastisch. Maastricht eert André Rieu met prachtig gebaar Bekijk deze video » André Rieu schittert in hilarische video als klusjesman Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond is de laatste van een reeks van concerten van violist André Rieu op NPO 1. Dit keer het drukst bezochte concert ooit van André Rieu, dat hij gaf in Melbourne.

Record
André Rieu kwam, zag en won de harten van Melbourne. Hij schreef geschiedenis. Zijn concert in de Telstra Dome in Melbourne op zaterdag 15 november, brak een record met een bezoekersaantal van bijna 39 duizend.

Australië
Dit werd dan ook meteen het drukst bezochte concert ooit van André Rieu, waar ook ter wereld. Dat dit gebeurde in Australië, het land dat hem zo na aan het hart ligt, vindt André fantastisch.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Concert André Rieu in Melbourne gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV