Zien: Ruud de Wild haalt coronascherm weg, krijgt standje van 'boze baas'

Zien: Ruud de Wild haalt coronascherm weg, krijgt standje van 'boze baas'

Ruud de Wild heeft een standje gekregen van de zenderbaas tijdens een live-uitzending van zijn radioprogramma bij Radio 2. En dit allemaal om een coronascherm.

Ruud de Wild luistert naar de baas
De Wild liet weten helemaal klaar te zijn met het scherm van plexiglas en besloot er live in de uitzending een gouden schildpad tegenaan te gooien. Vervolgens haalde hij en zijn collega’s het scherm, dat bescherming moet bieden tegen het coronavirus, zonder toestemming zelfs helemaal weg. Maar daar stak zenderbaas Peter de Vries een stokje voor en greep live tijdens de uitzending in. “Als de baas binnenkomt bij een radioprogramma, weet je dat het moet”, aldus Ruud.

Bekijk de beelden van het gebeuren rond het coronascherm bij Radio 2 in de video hieronder.

Zien: <em>Ruud de Wild</em> haalt coronascherm weg, krijgt standje van 'boze baas' Ruud de Wild heeft een standje gekregen van de zenderbaas tijdens een live-uitzending van zijn radioprogramma bij Radio 2. En dit allemaal om een coronascherm. Ruud de Wild luistert naar de baasDe Wild liet weten helemaal klaar te zijn met het scherm van plexiglas en besloot er live in de uitzending een gouden schildpad tegenaan te gooien. Vervolgens haalde hij en zijn collega’s het scherm, dat bescherming moet bieden tegen het coronavirus, zonder toestemming zelfs helemaal weg. Maar daar stak zenderbaas Peter de Vries een stokje voor en greep live tijdens de uitzending in. “Als de baas binnenkomt bij een radioprogramma, weet je dat het moet”, aldus Ruud. Bekijk de beelden van het gebeuren rond het coronascherm bij Radio 2 in de video hieronder. Olcay Gulsen beledigt Ruud de Wild: "Wat een onzin. Ik vind dat echt een belediging!" Bekijk deze video » Video: Ruud de Wild steelt Olcay Gulsens idee: "Wat ben je aan het maken?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Ruud de Wild haalt coronascherm weg, krijgt standje van 'boze baas'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ruud de Wild haalt coronascherm weg, krijgt standje van 'boze baas' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV