Glee-actrice Naya Rivera vermist na boottocht: bekijk beelden van zoektocht

Glee-actrice Naya Rivera vermist na boottocht: bekijk beelden van zoektocht

Naya Rivera wordt vermist. Het 4-jarige zoontje van de 33-jarige Glee-actrice is in zijn eentje in een boot gevonden op het meer Piru in Californië. Ze waren samen gaan varen, maar van Naya ontbreekt ieder spoor.

De vloek van Glee
Het jongetje heeft volgens Amerikaanse media verteld dat zijn moeder in het water dook en vervolgens niet meer boven water kwam. Sindsdien wordt er gezocht naar de actrice, maar er wordt aangenomen dat ze is verdronken. Rivera is niet de eerste actrice van de serie Glee die (vermoedelijk) is overleden. Eerder kwam Cory Monteith om het leven door een drugsoverdosis, en Mark Salling pleegde zelfmoord in 2018. Er wordt inmiddels dan ook gesproken over de ‘Glee-vloek’.

Bekijk beelden van de zoektocht naar Naya Rivera en het nieuwsbericht van CBS Los Angeles in de video hieronder.

<em>Glee</em>-actrice <em>Naya Rivera</em> vermist na boottocht: bekijk beelden van zoektocht Naya Rivera wordt vermist. Het 4-jarige zoontje van de 33-jarige Glee-actrice is in zijn eentje in een boot gevonden op het meer Piru in Californië. Ze waren samen gaan varen, maar van Naya ontbreekt ieder spoor. De vloek van GleeHet jongetje heeft volgens Amerikaanse media verteld dat zijn moeder in het water dook en vervolgens niet meer boven water kwam. Sindsdien wordt er gezocht naar de actrice, maar er wordt aangenomen dat ze is verdronken. Rivera is niet de eerste actrice van de serie Glee die (vermoedelijk) is overleden. Eerder kwam Cory Monteith om het leven door een drugsoverdosis, en Mark Salling pleegde zelfmoord in 2018. Er wordt inmiddels dan ook gesproken over de ‘Glee-vloek’. Bekijk beelden van de zoektocht naar Naya Rivera en het nieuwsbericht van CBS Los Angeles in de video hieronder. Unfiltered: Paris Jackson, bekijk de eerste aflevering Bekijk deze video » Nieuw op Netflix: Belgische serie van regisseursduo Adil en Bilall, bekijk de video Bekijk deze video »
Entertainment :
Glee-actrice Naya Rivera vermist na boottocht: bekijk beelden van zoektocht

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Glee-actrice Naya Rivera vermist na boottocht: bekijk beelden van zoektocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV