Nederland Voor Suriname: Tante Es haalt doekoes op in coronacrisis met 'hosselaars'

Nederland Voor Suriname: Tante Es haalt doekoes op in coronacrisis met 'hosselaars'

Woensdag werd een speciale benefietshow uitgezonden bij NPO om geld in te zamelen voor Suriname, dat zwaar is getroffen door de coronacrisis. Speciaal voor deze gelegenheid maakte niemand minder dan tante Es acte de présence en ze deed dan ook haar uiterste best om ‘doekoes’ op te halen, maar haar eigen team 'hosselaars'.

Bekijk het fragment van Nederland Voor Suriname hieronder.

Heb je de benefietshow gemist? Je kunt de hele uitzending van Nederland Voor Suriname terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nederland Voor Suriname</em>: Tante Es haalt doekoes op in coronacrisis met 'hosselaars' Woensdag werd een speciale benefietshow uitgezonden bij NPO om geld in te zamelen voor Suriname, dat zwaar is getroffen door de coronacrisis. Speciaal voor deze gelegenheid maakte niemand minder dan tante Es acte de présence en ze deed dan ook haar uiterste best om ‘doekoes’ op te halen, maar haar eigen team 'hosselaars'. Bekijk het fragment van Nederland Voor Suriname hieronder. Heb je de benefietshow gemist? Je kunt de hele uitzending van Nederland Voor Suriname terugkijken bij Gids.tv. Zo zag de Nationale Herdenking Slavernijverleden eruit in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Zien: Jörgen Raymann presenteert live benefietshow voor Suriname ''Het is nu harder nodig dan ooit'' Bekijk deze video »
TV :
Nederland Voor Suriname: Tante Es haalt doekoes op in coronacrisis met 'hosselaars'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland Voor Suriname: Tante Es haalt doekoes op in coronacrisis met 'hosselaars' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV