De Bachelorette: Jessie Jazz over 'pittige date' Jethro en Gaby: 'Voelt als opstoken'

De Bachelorette: Jessie Jazz over 'pittige date' Jethro en Gaby: 'Voelt als opstoken'

Rijk Hofman en Jessie Jazz bespreken alles rond de meest recente aflevering van De Bachelorette uitgebreid in de viewing party. Ze praten met name over de ‘pittige date’ van Gaby Blaaser en Jethro, waarin de kus van haar en Jordy werd besproken. Vervolgens ontstond heel wat commotie. “Het voelt wel een beetje als opstoken”, aldus Jessie.

Bekijk het fragment van de viewing party over De Bachelorette hieronder. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland, de beste fragmenten zie je bij Gids.tv.

<em>De Bachelorette</em>: Jessie Jazz over 'pittige date' Jethro en Gaby: 'Voelt als opstoken' Rijk Hofman en Jessie Jazz bespreken alles rond de meest recente aflevering van De Bachelorette uitgebreid in de viewing party. Ze praten met name over de ‘pittige date’ van Gaby Blaaser en Jethro, waarin de kus van haar en Jordy werd besproken. Vervolgens ontstond heel wat commotie. “Het voelt wel een beetje als opstoken”, aldus Jessie. Bekijk het fragment van de viewing party over De Bachelorette hieronder. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland, de beste fragmenten zie je bij Gids.tv. De Bachelorette: Gaby Blaaser in tranen door leugens van mannen Bekijk deze video » De Bachelorette: Ouders Gaby Blaaser ondervragen de mannen: ‘Je lult al lekker’ Bekijk deze video »
TV :
De Bachelorette: Jessie Jazz over 'pittige date' Jethro en Gaby: 'Voelt als opstoken'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Bachelorette: Jessie Jazz over 'pittige date' Jethro en Gaby: 'Voelt als opstoken' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV