Weer heftige rellen in Servië: politie aangevallen door demonstranten (video)

Weer heftige rellen in Servië: politie aangevallen door demonstranten (video)

In Servië zijn nog steeds heftige rellen aan de gang. In de hoofdstad Belgrado zijn de demonstranten bepaald niet blij met de aangescherpte coronamaatregelen van de president Aleksandar Vučić na een nieuwe piek in het aantal besmettingen. Mensen gaan massaal de straat op en vallen de politie aan met onder meer vuurwerk. Zij eisen het aftreden van Vučić.

Bekijk de heftige beelden van de Telegraaf van de rellen in Belgrado in de video hieronder.

Weer heftige <em>rellen in Servië</em>: politie aangevallen door demonstranten (video) In Servië zijn nog steeds heftige rellen aan de gang. In de hoofdstad Belgrado zijn de demonstranten bepaald niet blij met de aangescherpte coronamaatregelen van de president Aleksandar Vučić na een nieuwe piek in het aantal besmettingen. Mensen gaan massaal de straat op en vallen de politie aan met onder meer vuurwerk. Zij eisen het aftreden van Vučić. Bekijk de heftige beelden van de Telegraaf van de rellen in Belgrado in de video hieronder. Bizarre beelden Servië: Duizenden voetbalsupporters voor derby in stadion ondanks corona Bekijk deze video » Rellen Belgrado, demonstranten dringen parlementsgebouw binnen: bekijk heftige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Weer heftige rellen in Servië: politie aangevallen door demonstranten (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Weer heftige rellen in Servië: politie aangevallen door demonstranten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV