Het Echte Leven In De Dierentuin: Reuzenpanda Wu Wen bevalt van jong

Het Echte Leven In De Dierentuin: Reuzenpanda Wu Wen bevalt van jong

In Het Echte Leven In De Dierentuin wordt de zwangerschap van reuzenpanda Wu Wen op de voet gevolgd. En na 102 dagen bevalt de panda eindelijk van haar jong. De hele bevalling is zaterdag te zien in Het Echte Leven In De Dierentuin, je kunt alvast een fragment bekijken in de video hieronder.

Het Echte Leven In De Dierentuin is elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Echte Leven In De Dierentuin terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Echte Leven In De Dierentuin</em>: Reuzenpanda Wu Wen bevalt van jong In Het Echte Leven In De Dierentuin wordt de zwangerschap van reuzenpanda Wu Wen op de voet gevolgd. En na 102 dagen bevalt de panda eindelijk van haar jong. De hele bevalling is zaterdag te zien in Het Echte Leven In De Dierentuin, je kunt alvast een fragment bekijken in de video hieronder. Het Echte Leven In De Dierentuin is elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Echte Leven In De Dierentuin terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag in Het Echte Leven in de dierentuin: ruzie tussen giraffen? Bekijk deze video » Wu Wen gebruikt pandababy als kussentje: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
TV :
Het Echte Leven In De Dierentuin: Reuzenpanda Wu Wen bevalt van jong

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Echte Leven In De Dierentuin: Reuzenpanda Wu Wen bevalt van jong of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV