Akwasi geeft optreden tijdens Racismedag NPO: bekijk de eerste beelden

Akwasi geeft optreden tijdens Racismedag NPO: bekijk de eerste beelden

De NPO staat komend weekend in het teken van racisme. Er wordt onder meer een concert uitgezonden, en Akwasi is een van de artiesten die optreedt.

Lees hier meer over het optreden van Akwasi en het Metropole Orkest bij North Sea Jazz 2020.

Artiesten zouden optreden bij North Sea Jazz 2020
Naast Akwasi verzorgen ook Jamie Cullum, Gregory Porter en Benjamin Herman een optreden, samen met het Metropole Orkest. Dit zijn allemaal artiesten die dit jaar op het podium van North Sea Jazz zouden optreden, maar dit evenement gaat in verband met het coronavirus niet door. Naast het concert wordt er bijvoorbeeld ook een debat gevoerd, onder leiding van Jort Kelder.

Akwasi heeft alvast beelden gedeeld van zijn optreden met het Metropole Orkest, die kun je hieronder bekijken. Het North Sea Jazz 2020 in Concert: Metropole Orkest & Friends wordt zondag 12 juli om 19.20 uur uitgezonden bij NPO 2, daarna kun je dit concert terugkijken bij Gids.tv.

<em>Akwasi</em> geeft optreden tijdens Racismedag NPO: bekijk de eerste beelden De NPO staat komend weekend in het teken van racisme. Er wordt onder meer een concert uitgezonden, en Akwasi is een van de artiesten die optreedt. Lees hier meer over het optreden van Akwasi en het Metropole Orkest bij North Sea Jazz 2020. Artiesten zouden optreden bij North Sea Jazz 2020Naast Akwasi verzorgen ook Jamie Cullum, Gregory Porter en Benjamin Herman een optreden, samen met het Metropole Orkest. Dit zijn allemaal artiesten die dit jaar op het podium van North Sea Jazz zouden optreden, maar dit evenement gaat in verband met het coronavirus niet door. Naast het concert wordt er bijvoorbeeld ook een debat gevoerd, onder leiding van Jort Kelder. Akwasi heeft alvast beelden gedeeld van zijn optreden met het Metropole Orkest, die kun je hieronder bekijken. Het North Sea Jazz 2020 in Concert: Metropole Orkest & Friends wordt zondag 12 juli om 19.20 uur uitgezonden bij NPO 2, daarna kun je dit concert terugkijken bij Gids.tv. Zien: Op1-presentatrice Fidan Ekiz noemt Arie Boomsma NSB'er, bekijk het hele gesprek Bekijk deze video » Video: Akwasi wil grachtenpand Amsterdam claimen vanwege slavernijverleden Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Akwasi geeft optreden tijdens Racismedag NPO: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier