Max Verstappen heeft unieke helm voor Oostenrijk en eert Nederlandse fans (video)

Max Verstappen heeft unieke helm voor Oostenrijk en eert Nederlandse fans (video)

Bekijk hier de voorlopige nieuwe racekalender Formule 1 2020.

Max Verstappen heeft zijn nieuwe helm gepresenteerd voor de tweede race in Oostenrijk. De Formule 1-coureur eert zijn Nederlandse fans met zijn gloednieuwe hoofddeksel.

Helm Verstappen is rood, wit, blauw
De helm ziet er helemaal anders uit ten opzichte van zijn vorige. Verstappen wilde per se dat in de helm de kleuren rood, wit en blauw werden verwerkt. De coureur zal deze helm dragen tijdens de tweede Grand Prix in Oostenrijk, hij is zelf erg blij met het design.

Bekijk de video waarin Max Verstappen zijn nieuwe helm presenteert hieronder. De Formule 1 GP van Stiermarken / Oostenrijk (2) is zondag 12 juli om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk hier hoe je de Formule 1 live op tv kunt kijken.

<em>Max Verstappen</em> heeft unieke helm voor Oostenrijk en eert Nederlandse fans (video) Bekijk hier de voorlopige nieuwe racekalender Formule 1 2020. Max Verstappen heeft zijn nieuwe helm gepresenteerd voor de tweede race in Oostenrijk. De Formule 1-coureur eert zijn Nederlandse fans met zijn gloednieuwe hoofddeksel. Helm Verstappen is rood, wit, blauwDe helm ziet er helemaal anders uit ten opzichte van zijn vorige. Verstappen wilde per se dat in de helm de kleuren rood, wit en blauw werden verwerkt. De coureur zal deze helm dragen tijdens de tweede Grand Prix in Oostenrijk, hij is zelf erg blij met het design. Bekijk de video waarin Max Verstappen zijn nieuwe helm presenteert hieronder. De Formule 1 GP van Stiermarken / Oostenrijk (2) is zondag 12 juli om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk hier hoe je de Formule 1 live op tv kunt kijken. Zien: eerste Formule 1-race verliep niet goed voor Max Verstappen Bekijk deze video » Nabeschouwing GP van Oostenrijk met uitvallen Max Verstappen: "Een deceptie" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen heeft unieke helm voor Oostenrijk en eert Nederlandse fans (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen heeft unieke helm voor Oostenrijk en eert Nederlandse fans (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV