Papadag: Vader maakt bijzondere pannenkoeken: ‘Hier heb je een lekkere pik’

Papadag: Vader maakt bijzondere pannenkoeken: ‘Hier heb je een lekkere pik’

In Papadag heeft een van de vaders een bijzondere manier gevonden om zijn zoon en een stel vrienden te vermaken. Hij heeft pannenkoeken in de vorm van een penis gemaakt. “Hier heb je een lekkere pik”, lacht hij, maar bij zoonlief valt dit gebaar niet bepaald in goede aarde.

Bekijk het fragment van Papadag in de video hieronder.

Het tweede seizoen van Papadag is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Heb je Papadag gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Papadag</em>: Vader maakt bijzondere pannenkoeken: ‘Hier heb je een lekkere pik’ In Papadag heeft een van de vaders een bijzondere manier gevonden om zijn zoon en een stel vrienden te vermaken. Hij heeft pannenkoeken in de vorm van een penis gemaakt. “Hier heb je een lekkere pik”, lacht hij, maar bij zoonlief valt dit gebaar niet bepaald in goede aarde. Bekijk het fragment van Papadag in de video hieronder. Het tweede seizoen van Papadag is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Heb je Papadag gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ronnie leert dochter boksen in serie Papadag: ‘Je bent toch geen watje?’ Bekijk deze video » Nieuwe aflevering Papadag: Vergeeft Martijn Merle na vreemdgaan? Bekijk deze video »
Serie :
Papadag: Vader maakt bijzondere pannenkoeken: ‘Hier heb je een lekkere pik’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Papadag: Vader maakt bijzondere pannenkoeken: ‘Hier heb je een lekkere pik’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV