Romantische komedie Notting Hill donderdag te zien bij Net 5 (trailer)

Romantische komedie Notting Hill donderdag te zien bij Net 5 (trailer)

Romantische komedie <em>Notting Hill</em> donderdag te zien bij <em>Net 5</em> (trailer) In de wijk Notting Hill stapt op een dag de beroemde actrice Anna Scott, gespeeld door Julia Roberts, een boekenwinkel binnen. De onhandige verkoper William, gespeeld door Hugh Grant is op slag verliefd. Verschillende achtergrondenAnna is de meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto is op elke cover te zien en de roddelpers volgt haar op de voet. William Thacker wordt stapelverliefd en William en Anna komen erachter dat met hun verschillende achtergronden een relatie onderhouden best lastig kan zijn. Bekijk hierboven de trailer van Notting Hill (1999). Notting Hill is donderdag 9 juli om 20:30 uur te zien bij Net 5. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix. Bekijk ook Hugh Grant kiest de kant van prins Harry: "De pers heeft zijn moeder vermoord" Bekijk deze video »
Film :
Romantische komedie Notting Hill donderdag te zien bij Net 5 (trailer)

In de wijk Notting Hill stapt op een dag de beroemde actrice Anna Scott, gespeeld door Julia Roberts, een boekenwinkel binnen. De onhandige verkoper William, gespeeld door Hugh Grant is op slag verliefd.

Verschillende achtergronden
Anna is de meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto is op elke cover te zien en de roddelpers volgt haar op de voet. William Thacker wordt stapelverliefd en William en Anna komen erachter dat met hun verschillende achtergronden een relatie onderhouden best lastig kan zijn.

Bekijk hierboven de trailer van Notting Hill (1999).

Notting Hill is donderdag 9 juli om 20:30 uur te zien bij Net 5. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Romantische komedie Notting Hill donderdag te zien bij Net 5 (trailer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV