Beau gemist? Rob Jetten over grondige veranderingen in het onderwijs

Beau gemist? Rob Jetten over grondige veranderingen in het onderwijs

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Grondige veranderingen in het onderwijs
De kinderopvang dient gratis te worden, de eindtoets op de basisschool moet verdwijnen en de brugklasperiode zou moeten worden verlengd. Het onderwijs voor 0 tot 18 jaar moet namelijk radicaal op de schop volgens D66-fractievoorzitter Rob Jetten. Bekijk het fragment bij Beau in de video hieronder.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? <em>Rob Jetten</em> over <em>grondige veranderingen</em> in het <em>onderwijs</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Grondige veranderingen in het onderwijsDe kinderopvang dient gratis te worden, de eindtoets op de basisschool moet verdwijnen en de brugklasperiode zou moeten worden verlengd. Het onderwijs voor 0 tot 18 jaar moet namelijk radicaal op de schop volgens D66-fractievoorzitter Rob Jetten. Bekijk het fragment bij Beau in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Jensen: "Rob Jetten is een 'haatzaaier' en maakt racisme groter dan het is" Bekijk deze video » Zien: Rob Jetten afgezeken op social media na video 'Opstaan tegen racisme' Bekijk deze video »
TV :
Beau gemist? Rob Jetten over grondige veranderingen in het onderwijs

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Rob Jetten over grondige veranderingen in het onderwijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV