Moeder van 538-dj Mark Labrand overleden, bekijk emotionele beelden

Moeder van 538-dj Mark Labrand overleden, bekijk emotionele beelden

Triest nieuws in showbizzland. De moeder van de 35-jarige Mark Labrand is overleden, dat laat de 538-dj weten op Instagram via een emotionele tekst.

"Laatste krachten"
Mark Labrand is gebroken, zijn moeder is overleden en deelt dit verdrietige nieuws met de wereld: “Vida zou morgen geboren worden. Het werd 18 april”, begint hij zijn bericht. “Viva La Vida! Het was ‘t nummer dat ik daarna als eerste op de radio draaide, en… ook het laatste nummer dat ik deze week samen met jou luisterde. Je armen in de lucht, een glimlach met onmeetbare trots. Trots voor je jongens, trots op dat kleine dametje waar je met je laatste krachten nog zo van genoot.”

"Meest waardevolle les"
De radio-dj maakte vlak na de geboorte van zijn dochtertje bekend dat zijn moeder vecht "tegen die k-lote ziekte’" en in het ziekenhuis opgenomen moest worden: “Lieve mama. Je was zo bang om ooit ziek te worden, maar die vreselijke diagnose deed je gek genoeg pas écht ontspannen. Vol bewondering heb ik de laatste dagen met jou ervaren als de meest waardevolle les die ik van je heb mogen leren. Leef, lééf… en vertrouw op de wind, al is ‘ie nog zo guur. De zon wacht. Viva La Vida!”

De foto’s die Mark Labrand op zijn Instagram deelt zijn in de onderstaande Shownieuws-video te bekijken.

Moeder van 538-dj <em>Mark Labrand</em> overleden, bekijk emotionele beelden Triest nieuws in showbizzland. De moeder van de 35-jarige Mark Labrand is overleden, dat laat de 538-dj weten op Instagram via een emotionele tekst. "Laatste krachten"Mark Labrand is gebroken, zijn moeder is overleden en deelt dit verdrietige nieuws met de wereld: “Vida zou morgen geboren worden. Het werd 18 april”, begint hij zijn bericht. “Viva La Vida! Het was ‘t nummer dat ik daarna als eerste op de radio draaide, en… ook het laatste nummer dat ik deze week samen met jou luisterde. Je armen in de lucht, een glimlach met onmeetbare trots. Trots voor je jongens, trots op dat kleine dametje waar je met je laatste krachten nog zo van genoot.” Bekijk ook Dochter Mark Labrand drie maanden te vroeg geboren: "Buikkramp, dachten we" Bekijk deze video » "Meest waardevolle les"De radio-dj maakte vlak na de geboorte van zijn dochtertje bekend dat zijn moeder vecht "tegen die k-lote ziekte’" en in het ziekenhuis opgenomen moest worden: “Lieve mama. Je was zo bang om ooit ziek te worden, maar die vreselijke diagnose deed je gek genoeg pas écht ontspannen. Vol bewondering heb ik de laatste dagen met jou ervaren als de meest waardevolle les die ik van je heb mogen leren. Leef, lééf… en vertrouw op de wind, al is ‘ie nog zo guur. De zon wacht. Viva La Vida!” De foto’s die Mark Labrand op zijn Instagram deelt zijn in de onderstaande Shownieuws-video te bekijken. Bekijk ook Mark Labrand onthult live bij Radio 538: 'Ik word vader van een dochter!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Moeder van 538-dj Mark Labrand overleden, bekijk emotionele beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Moeder van 538-dj Mark Labrand overleden, bekijk emotionele beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV