Zoontje Chantal Janzen ligt in het ziekenhuis: "Geen leuk begin van de zomervakantie"

Zoontje Chantal Janzen ligt in het ziekenhuis: "Geen leuk begin van de zomervakantie"

Geen perfect begin van de zomervakantie voor de zoon van Chantal Janzen en Marco Geeratz. De 11-jarige James Geeratz ligt namelijk in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking. Dit deelt Chantal donderdagochtend op haar Instagrampagina.

"Stom"
Chantal plaatst donderdagochtend een foto van haar en James op social media en schrijft erbij: “En dan ineens lig je aan het begin van je zomervakantie in het ziekenhuis met ‘n blindedarmontsteking. Stom! Maar zoals James zelf zegt: ‘Het komt vast snel weer goed’. En zo is ‘t! Trots op onze lieve dappere munchkin."

Facetimen met broertje
Haar jongere zoontje Bobby is thuis en facetimet met zijn grote broer James. Dit is te zien in een Instagram Story die Chantal vandaag deelt. Eerder deelde Chantal beelden van haar en collega Leco van Zadelhoff vanuit de kleedkamer, waar ze ook bijna bij de dokter belandde volgens Leco. Ze maakte namelijk een grote huidsverzorings fout!

Bekijk hieronder de beelden van James die videobelt vanuit het ziekenhuis en Chantal die een grote beautyfout begaat in de kleedkamer.

Zoontje <em>Chantal Janzen</em> ligt in het ziekenhuis: &quot;Geen leuk begin van de zomervakantie&quot; Geen perfect begin van de zomervakantie voor de zoon van Chantal Janzen en Marco Geeratz. De 11-jarige James Geeratz ligt namelijk in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking. Dit deelt Chantal donderdagochtend op haar Instagrampagina. "Stom"Chantal plaatst donderdagochtend een foto van haar en James op social media en schrijft erbij: “En dan ineens lig je aan het begin van je zomervakantie in het ziekenhuis met ‘n blindedarmontsteking. Stom! Maar zoals James zelf zegt: ‘Het komt vast snel weer goed’. En zo is ‘t! Trots op onze lieve dappere munchkin." Facetimen met broertjeHaar jongere zoontje Bobby is thuis en facetimet met zijn grote broer James. Dit is te zien in een Instagram Story die Chantal vandaag deelt. Eerder deelde Chantal beelden van haar en collega Leco van Zadelhoff vanuit de kleedkamer, waar ze ook bijna bij de dokter belandde volgens Leco. Ze maakte namelijk een grote huidsverzorings fout! Bekijk hieronder de beelden van James die videobelt vanuit het ziekenhuis en Chantal die een grote beautyfout begaat in de kleedkamer. Chantal Janzen deelt leuke familiebeelden op Vaderdag Bekijk deze video » Chantal Janzen maakt grote fout backstage bij Holland's Got Talent (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zoontje Chantal Janzen ligt in het ziekenhuis: "Geen leuk begin van de zomervakantie"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoontje Chantal Janzen ligt in het ziekenhuis: "Geen leuk begin van de zomervakantie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV