Beau gemist? CEO Sunweb Mattijs Ten Brink over juiste mondkapje tijdens vliegtuigvlucht

Beau gemist? CEO Sunweb Mattijs Ten Brink over juiste mondkapje tijdens vliegtuigvlucht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

De vliegtuigen zitten weer vol, dat is wat Mattijs Ten Brink- CEO Sunweb woensdag 8 juli, vertelt aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Mattijs zat eerst tegen de vlucht op en had wat zenuwen...

"Geen plastic"
De CEO van Sunweb liet bij Beau weten snel weer gekalmeerd te zijn: "Het viel heel erg mee. Je moet wel een goed mondkapje hebben. Je hebt van die mondkapjes die voelen een beetje als een plastic zak, die moet je niet hebben! Daar is het echt niet prettig mee om drieëneenhalf uur mee in het vliegtuig te zitten. En veel complimenten aan de crew, die alles heel goed uitlegt", aldus CEO Sunweb.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? CEO Sunweb <em>Mattijs Ten Brink</em> over juiste <em>mondkapje</em> tijdens vliegtuigvlucht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. De vliegtuigen zitten weer vol, dat is wat Mattijs Ten Brink- CEO Sunweb woensdag 8 juli, vertelt aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Mattijs zat eerst tegen de vlucht op en had wat zenuwen... "Geen plastic"De CEO van Sunweb liet bij Beau weten snel weer gekalmeerd te zijn: "Het viel heel erg mee. Je moet wel een goed mondkapje hebben. Je hebt van die mondkapjes die voelen een beetje als een plastic zak, die moet je niet hebben! Daar is het echt niet prettig mee om drieëneenhalf uur mee in het vliegtuig te zitten. En veel complimenten aan de crew, die alles heel goed uitlegt", aldus CEO Sunweb. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Verwarde Robert Jensen over 'neppe vlucht' voor mensen die reizen missen (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Laura Venneman vertelt over vliegen naar Kreta in coronatijd Bekijk deze video »
TV :
Beau gemist? CEO Sunweb Mattijs Ten Brink over juiste mondkapje tijdens vliegtuigvlucht

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? CEO Sunweb Mattijs Ten Brink over juiste mondkapje tijdens vliegtuigvlucht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV