ZIEN: Honderden Nederlandse jongeren trappen en slaan agenten in Belgische kustplaats Knokke

ZIEN: Honderden Nederlandse jongeren trappen en slaan agenten in Belgische kustplaats Knokke

Heftige scheldpartijen, knokpartijen met agenten en een grote groep beschonken Nederlandse jongeren. Dit gebeurde allemaal in het Belgische badplaatsje Knokke.

De overlast is zo erg, dat de lokale politie inmiddels de hulp inroept van andere korpsen en zelfs van de Nederlandse politie. “De Nederlandse jongeren willen nog niet terug naar hun slaapplaats en hebben totaal geen respect voor de coronamaatregelen. Dat geeft heel wat overlast, zoals geluidoverlast en kleine vechtpartijen”, vertelt korpschef Steve Desmet van de Politiezone Damme Knokke-Heist tegen Hart van Nederland.

Bekijk het gesprek met de Belgische politie in de video hieronder.

ZIEN: Honderden <em>Nederlandse jongeren</em> trappen en slaan <em>agenten</em> in Belgische kustplaats <em>Knokke</em> Heftige scheldpartijen, knokpartijen met agenten en een grote groep beschonken Nederlandse jongeren. Dit gebeurde allemaal in het Belgische badplaatsje Knokke. De overlast is zo erg, dat de lokale politie inmiddels de hulp inroept van andere korpsen en zelfs van de Nederlandse politie. “De Nederlandse jongeren willen nog niet terug naar hun slaapplaats en hebben totaal geen respect voor de coronamaatregelen. Dat geeft heel wat overlast, zoals geluidoverlast en kleine vechtpartijen”, vertelt korpschef Steve Desmet van de Politiezone Damme Knokke-Heist tegen Hart van Nederland. Bekijk het gesprek met de Belgische politie in de video hieronder. Bekijk ook Schokkende beelden uit Belgrado: demonstrant zwaar mishandeld door politie Bekijk deze video » Bizar: Duikers vinden Ferrari op bodem van IJ in Amsterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: Honderden Nederlandse jongeren trappen en slaan agenten in Belgische kustplaats Knokke

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Honderden Nederlandse jongeren trappen en slaan agenten in Belgische kustplaats Knokke of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV