Zien: Ellie Lust lost spannend mysterie op in MINDF*CK

Zien: Ellie Lust lost spannend mysterie op in MINDF*CK

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van MINDFUCK van donderdagavond 9 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van 9 juli terugkijken.

De komende donderdagen herhaalt NPO 1 een aantal afleveringen van het illusieprogramma MINDFUCK. Hierin combineert illusionist en arts Victor Mids zijn fascinatie voor wetenschap met illusies om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek te houden zijn.

Ellie Lust
In de aflevering van donderdag 9 juli laat Victor zien hoe je iets kunt proeven zonder het te eten en belandt hij in de gevangenis met politiewoordvoerster Ellie Lust. Bekijk in de video hieronder hoe Ellie het mysterie in de Bijlmerbajes oplost.

MINDFUCK gemist? Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Ellie Lust</em> lost spannend mysterie op in MINDF*CK Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van MINDFUCK van donderdagavond 9 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van 9 juli terugkijken. De komende donderdagen herhaalt NPO 1 een aantal afleveringen van het illusieprogramma MINDFUCK. Hierin combineert illusionist en arts Victor Mids zijn fascinatie voor wetenschap met illusies om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek te houden zijn. Ellie LustIn de aflevering van donderdag 9 juli laat Victor zien hoe je iets kunt proeven zonder het te eten en belandt hij in de gevangenis met politiewoordvoerster Ellie Lust. Bekijk in de video hieronder hoe Ellie het mysterie in de Bijlmerbajes oplost. MINDFUCK gemist? Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Victor Mids maakt Lee Towers aan het huilen met MINDF*CK Bekijk deze video » Video: Victor Mids deelt bijzondere illusie met stippen Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Ellie Lust lost spannend mysterie op in MINDF*CK

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ellie Lust lost spannend mysterie op in MINDF*CK of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV