Kijktip: André Rieu in Melbourne, vanavond te zien bij NPO 1

Kijktip: André Rieu in Melbourne, vanavond te zien bij NPO 1

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Vanavond is de laatste van een reeks van concerten van violist André Rieu. Na registraties van optredens in New York en Wenen, is opnieuw een concert van violist André Rieu te zien op NPO 1.

Kasteel Schönbrunn
Rieu pakte dan ook flink uit in Melbourne: het Weense kasteel Schönbrunn werd op ware grootte nagebouwd en overheerste hiermee het oostelijke deel van de Dome en verder werd de zaal aangekleed met gigantische kandelaars, wervelende dansers op twee grote ijspistes, klaterende fonteinen en klassieke beelden. Bekijk de trailer in de video hieronder.

De registratie van het concert van André Rieu in Melbourne is op donderdag 9 juli om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het concert van André Rieu in Melbourne terugkijken bij Gids.tv.

Kijktip: <em>André Rieu in Melbourne</em>, vanavond te zien bij <em>NPO 1</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Vanavond is de laatste van een reeks van concerten van violist André Rieu. Na registraties van optredens in New York en Wenen, is opnieuw een concert van violist André Rieu te zien op NPO 1. Kasteel SchönbrunnRieu pakte dan ook flink uit in Melbourne: het Weense kasteel Schönbrunn werd op ware grootte nagebouwd en overheerste hiermee het oostelijke deel van de Dome en verder werd de zaal aangekleed met gigantische kandelaars, wervelende dansers op twee grote ijspistes, klaterende fonteinen en klassieke beelden. Bekijk de trailer in de video hieronder. De registratie van het concert van André Rieu in Melbourne is op donderdag 9 juli om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het concert van André Rieu in Melbourne terugkijken bij Gids.tv. André Rieu laat het sneeuwen tijdens kerstconcert Maastricht Bekijk deze video » André Rieu legt uit: "Ik moet concerten afgelasten vanwege coronavirus" Bekijk deze video »
Entertainment :
Kijktip: André Rieu in Melbourne, vanavond te zien bij NPO 1

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: André Rieu in Melbourne, vanavond te zien bij NPO 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV