RTL Boulevard: ''Amerikaanse autoriteiten denken dat Naya Rivera is overleden''

RTL Boulevard: ''Amerikaanse autoriteiten denken dat Naya Rivera is overleden''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De Amerikaanse actrice Naya Rivera (33), vooral bekend door haar rol als Santana Lopez in de hitserie Glee, wordt sinds woensdag 8 juli vermist. Op die dag huurde ze een bootje op Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië. De lokale sheriff meldde dat alle alarmbellen afgingen op het moment dat een schipper de onbeheerde boot zag drijven.

Droevig nieuws
Uiteindelijk kwam het bootje met het zoontje weer terug, maar Naya was spoorloos verdwenen. Amerika is massaal op zoek naar de actrice, maar er wordt gevreesd voor het ergste. ''Amerikaanse autoriteiten denken dat Naya Rivera is overleden.'', meldt RTL Boulevard. Bekijk het hele item in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: ''Amerikaanse autoriteiten denken dat <em>Naya Rivera</em> is overleden'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De Amerikaanse actrice Naya Rivera (33), vooral bekend door haar rol als Santana Lopez in de hitserie Glee, wordt sinds woensdag 8 juli vermist. Op die dag huurde ze een bootje op Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië. De lokale sheriff meldde dat alle alarmbellen afgingen op het moment dat een schipper de onbeheerde boot zag drijven. Droevig nieuwsUiteindelijk kwam het bootje met het zoontje weer terug, maar Naya was spoorloos verdwenen. Amerika is massaal op zoek naar de actrice, maar er wordt gevreesd voor het ergste. ''Amerikaanse autoriteiten denken dat Naya Rivera is overleden.'', meldt RTL Boulevard. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Glee-actrice Naya Rivera vermist na boottocht: bekijk beelden van zoektocht Bekijk deze video » Politie over vermiste Naya Rivera: "Een schipper zag de boot drijven" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: ''Amerikaanse autoriteiten denken dat Naya Rivera is overleden''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: ''Amerikaanse autoriteiten denken dat Naya Rivera is overleden'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV