Zien: heftige foto's in rechtszaak Johnny Depp

Zien: heftige foto's in rechtszaak Johnny Depp

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Dinsdag 7 juli is de rechtszaak van Johnny Depp tegen de Britse schandaalkrant The Sun van start gegaan. De krant bestempelde Depp in 2018 als vrouwenmishandelaar vanwege de vermeende mishandeling van zijn ex-vrouw Amber Heard.

Drugs, vingertopjes en bewusteloze foto's
Ook op dag twee en drie van de rechtszaak blijft de acteur volhouden dat een artikel, met daarin beweringen van zijn ex Amber, grote onzin is. Spraakmakende foto's worden nu in de strijd gegooid. Bekijk de hele reportage van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: heftige foto's in rechtszaak <em>Johnny Depp</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Dinsdag 7 juli is de rechtszaak van Johnny Depp tegen de Britse schandaalkrant The Sun van start gegaan. De krant bestempelde Depp in 2018 als vrouwenmishandelaar vanwege de vermeende mishandeling van zijn ex-vrouw Amber Heard. Drugs, vingertopjes en bewusteloze foto'sOok op dag twee en drie van de rechtszaak blijft de acteur volhouden dat een artikel, met daarin beweringen van zijn ex Amber, grote onzin is. Spraakmakende foto's worden nu in de strijd gegooid. Bekijk de hele reportage van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: Johnny Depp en Amber Heard allebei aanwezig bij rechtszaak tegen The Sun Bekijk deze video » Zien: smerige details in rechtszaak met Johnny Depp: ''Hij vond een drol in zijn bed'' Bekijk deze video »
TV :
Zien: heftige foto's in rechtszaak Johnny Depp

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: heftige foto's in rechtszaak Johnny Depp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV