Maarten van Rossem kraakt Belgische versie De Slimste Mens af, bekijk de video

Maarten van Rossem kraakt Belgische versie De Slimste Mens af, bekijk de video

Het grote hersenkraken begint aanstaande maandag weer. Voor het 16e seizoen gaan Philip Freriks en Maarten van Rossem weer op zoek naar De Slimste Mens.

Vanavond is Maarten van Rossem te gast bij Op1 met een voorproefje van De Slimste Mens s16, samen met drie kandidaten

"Klote tribune"
RTL-verslaggever Aran Bade zocht de heren op en laten weten dat ze geen vragen mogen inleveren, hoewel ze soms wel goede ideeen hebben: "Daar is de redactie voor", zegt Philip. Maarten van Rossem vindt de Belgische versie van de spelshow niet leuker dan de Nederlandse. Samen met Philip ging hij een keer langs: "Wat een klote tribune daar zeg."

Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment over De Slimste Mens seizoen 16 en het gesprek met Philip Freriks en Maarten van Rossem.

<em>Maarten van Rossem</em> kraakt Belgische versie <em>De Slimste Mens</em> af, bekijk de video Het grote hersenkraken begint aanstaande maandag weer. Voor het 16e seizoen gaan Philip Freriks en Maarten van Rossem weer op zoek naar De Slimste Mens. Vanavond is Maarten van Rossem te gast bij Op1 met een voorproefje van De Slimste Mens s16, samen met drie kandidaten "Klote tribune"RTL-verslaggever Aran Bade zocht de heren op en laten weten dat ze geen vragen mogen inleveren, hoewel ze soms wel goede ideeen hebben: "Daar is de redactie voor", zegt Philip. Maarten van Rossem vindt de Belgische versie van de spelshow niet leuker dan de Nederlandse. Samen met Philip ging hij een keer langs: "Wat een klote tribune daar zeg." Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment over De Slimste Mens seizoen 16 en het gesprek met Philip Freriks en Maarten van Rossem. Bekijk ook Shownieuws: Monica Geuze doet mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens Bekijk deze video » Bekijk promo De Slimste Mens zomer 2020 met o.a Jörgen Raymann Bekijk deze video »
TV :
Maarten van Rossem kraakt Belgische versie De Slimste Mens af, bekijk de video

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem kraakt Belgische versie De Slimste Mens af, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV