Video: onhandige uitspraak in Ik Weet Er Alles Van: ''Is dit een gleuf?''

Video: onhandige uitspraak in Ik Weet Er Alles Van: ''Is dit een gleuf?''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In de nieuwe aflevering van Ik weet er alles van krijgen de kandidaten lastige plaatjes te zien die ze vervolgens moeten koppelen aan spreekwoorden. Helaas lukte het deze deelnemer niet. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Ik weet er alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van terugkijken bij Gids.tv.

Video: onhandige uitspraak in <em>Ik Weet Er Alles Van</em>: ''Is dit een gleuf?'' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In de nieuwe aflevering van Ik weet er alles van krijgen de kandidaten lastige plaatjes te zien die ze vervolgens moeten koppelen aan spreekwoorden. Helaas lukte het deze deelnemer niet. Bekijk het hele item in de video hieronder. Ik weet er alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van terugkijken bij Gids.tv. Ik weet er alles van: deelnemer Henk heeft thuis de broek niet aan Bekijk deze video » Ik weet er alles van: Ruben Nicolai maakt kandidaat belachelijk: ''Dat doe jij serieus?'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: onhandige uitspraak in Ik Weet Er Alles Van: ''Is dit een gleuf?''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: onhandige uitspraak in Ik Weet Er Alles Van: ''Is dit een gleuf?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV