Vanavond in Op1: Gijs Rademaker, Fred Westerbeke, Astrid Kersseboom en meer

Vanavond in Op1: Gijs Rademaker, Fred Westerbeke, Astrid Kersseboom en meer

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Donderdag is het weer de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 9 juli 2020

  • Voor het eerst reageert de politiechef van Rotterdam Fred Westerbeke op de heftige aanhouding in zijn stad. In de maand mei 2020 werden beelden van de arrestatie in het Roel Langerakpark na het Pinksterweekend massaal gedeeld op sociale media. Het OM deed uitgebreid onderzoek en besloot woensdag 8 juli de agenten niet te vervolgen voor mishandeling of racisme. Vanavond is Fred Westerbeke gast in Op1.

  • De Slimste Mens gaat aankomende maandag weer van start. In het zestiende seizoen van de populaire kennisquiz gaan onder andere Astrid Kersseboom, Gijs Rademaker en Bart Vriends de strijd met elkaar aan. Vanavond bij Op1 een voorproefje, onder toeziend oog van eenmansjury Maarten van Rossem.

Bekijk de promo van donderdag 9 juli in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: Gijs Rademaker, Fred Westerbeke, Astrid Kersseboom <em>en meer</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Donderdag is het weer de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1. Onderwerpen van donderdag 9 juli 2020 Voor het eerst reageert de politiechef van Rotterdam Fred Westerbeke op de heftige aanhouding in zijn stad. In de maand mei 2020 werden beelden van de arrestatie in het Roel Langerakpark na het Pinksterweekend massaal gedeeld op sociale media. Het OM deed uitgebreid onderzoek en besloot woensdag 8 juli de agenten niet te vervolgen voor mishandeling of racisme. Vanavond is Fred Westerbeke gast in Op1. De Slimste Mens gaat aankomende maandag weer van start. In het zestiende seizoen van de populaire kennisquiz gaan onder andere Astrid Kersseboom, Gijs Rademaker en Bart Vriends de strijd met elkaar aan. Vanavond bij Op1 een voorproefje, onder toeziend oog van eenmansjury Maarten van Rossem. Bekijk de promo van donderdag 9 juli in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Pieter Omtzigt vertelt over doodsbedreigingen van boeren (Op1) Bekijk deze video » Zien: Tom Egbers en Ronald Koeman vertellen over hun hartinfarct bij Op1 Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Gijs Rademaker, Fred Westerbeke, Astrid Kersseboom en meer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Gijs Rademaker, Fred Westerbeke, Astrid Kersseboom en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV