Zien: Daphne Deckers enorm trots op haar eerste film 'Alles is zoals het zou moeten zijn'

Zien: Daphne Deckers enorm trots op haar eerste film 'Alles is zoals het zou moeten zijn'

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Daphne Deckers is naast model, schrijfster, presentatrice en actrice ook filmmaker. Haar boek 'Alles is zoals het zou moeten zijn' wordt verfilmd.

Bekijk hier de trailer

''De film is zó leuk geworden!''
De hoofdrollen zullen worden gespeeld door Barbara Sloesen en Jan Kooijman. In het boek bevalt een vrouw van een baby, waarna haar vriend op een knie naast haar bed gaat zitten met de vraag: 'Weet je zeker dat deze baby wel van mij is?' Shownieuws sprak met Daphne en de acteurs van 'Alles is zoals het zou moeten zijn'.

Bekijk de hele reportage van Shownieuws in de video hieronder.

Zien: <em>Daphne Deckers</em> enorm trots op haar eerste film 'Alles is zoals het zou moeten zijn' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Daphne Deckers is naast model, schrijfster, presentatrice en actrice ook filmmaker. Haar boek 'Alles is zoals het zou moeten zijn' wordt verfilmd. Bekijk hier de trailer Trailer Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (met Barbara Sloesen en Jan Kooijman) Bekijk deze video » ''De film is zó leuk geworden!''De hoofdrollen zullen worden gespeeld door Barbara Sloesen en Jan Kooijman. In het boek bevalt een vrouw van een baby, waarna haar vriend op een knie naast haar bed gaat zitten met de vraag: 'Weet je zeker dat deze baby wel van mij is?' Shownieuws sprak met Daphne en de acteurs van 'Alles is zoals het zou moeten zijn'. Bekijk de hele reportage van Shownieuws in de video hieronder. Jan Kooijman en Barbara Sloesen als twee tortelduifjes op de filmset: "Kijk nou, zo mooi" Bekijk deze video » Daphne Deckers bezoekt set boekverfilming Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Daphne Deckers enorm trots op haar eerste film 'Alles is zoals het zou moeten zijn'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Daphne Deckers enorm trots op haar eerste film 'Alles is zoals het zou moeten zijn' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV