De toekomst is fantastisch gemist? 'Koop hier je herinneringen!'

De toekomst is fantastisch gemist? 'Koop hier je herinneringen!'

De toekomst is fantastisch gemist? Bekijk de hele aflevering van donderdag 9 juli terug bij Gids.tv.

In 'De toekomst is fantastisch' laten fictiescènes zien hoe ons leven er in 2039 vermoedelijk uit zal zien. Presentatoren Marijn Frank en Tim den Besten spreken met wetenschappers en denkers die anno 2019 pionieren binnen hun vakgebied.

Herinneringen
In 2039 kan je met een zogeheten 'neutraliseerpil' vervelende ervaringen opnieuw in je brein opslaan, om het trauma weg te poetsen. Maar kun je dan ook een vriend een mooie herinnering als cadeau geven? Bekijk de sketch in de video hieronder.

De Toekomst Is Fantastisch wordt elke donderdag om 21.45 uur herhaald op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Toekomst Is Fantastisch terugkijken bij Gids.tv.

<em>De toekomst is fantastisch</em> gemist? 'Koop hier je herinneringen!' De toekomst is fantastisch gemist? Bekijk de hele aflevering van donderdag 9 juli terug bij Gids.tv. In 'De toekomst is fantastisch' laten fictiescènes zien hoe ons leven er in 2039 vermoedelijk uit zal zien. Presentatoren Marijn Frank en Tim den Besten spreken met wetenschappers en denkers die anno 2019 pionieren binnen hun vakgebied. HerinneringenIn 2039 kan je met een zogeheten 'neutraliseerpil' vervelende ervaringen opnieuw in je brein opslaan, om het trauma weg te poetsen. Maar kun je dan ook een vriend een mooie herinnering als cadeau geven? Bekijk de sketch in de video hieronder. De Toekomst Is Fantastisch wordt elke donderdag om 21.45 uur herhaald op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Toekomst Is Fantastisch terugkijken bij Gids.tv. De toekomst is fantastisch gemist? Longkanker makkelijk te genezen met geprinte longen Bekijk deze video » De Toekomst Is Fantastisch: Kun je iemand alleen een herinnering geven? Bekijk deze video »
Entertainment :
De toekomst is fantastisch gemist? 'Koop hier je herinneringen!'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De toekomst is fantastisch gemist? 'Koop hier je herinneringen!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV