Beau gemist? Horeca dreigt met rechtszaak: ''Het kan niet langer zo!''

Beau gemist? Horeca dreigt met rechtszaak: ''Het kan niet langer zo!''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 9 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

''Wie helpt de horeca?'', dat vraagt Dirk Beljaarts, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland, zich af. De KHN heeft een brief naar het kabinet gestuurd, waarin zij het kabinet sommeren om de regels te versoepelen. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Horeca dreigt met rechtszaak: ''Het kan niet langer zo!'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 9 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. ''Wie helpt de horeca?'', dat vraagt Dirk Beljaarts, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland, zich af. De KHN heeft een brief naar het kabinet gestuurd, waarin zij het kabinet sommeren om de regels te versoepelen. Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Op1: Wat kunnen burgemeesters doen om horeca en musea tegmoet te komen? Bekijk deze video » Beau gemist? Horeca-ondernemer Robèr Willemsen woedend op kabinet Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Horeca dreigt met rechtszaak: ''Het kan niet langer zo!''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Horeca dreigt met rechtszaak: ''Het kan niet langer zo!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV