Beau gemist? Veel burn-outs bij mensen met hoogbegaafdheid: ''Je bent doodmoe''

Beau gemist? Veel burn-outs bij mensen met hoogbegaafdheid: ''Je bent doodmoe''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 9 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Een maand geleden was Lodewijk Dekker te gast bij Beau om te praten over 10 jaar Mark Rutte. Dekker is namelijk een van de beste vrienden van onze premier.

Vaker burn-outs bij hoogbegaafde mensen
Afgelopen donderdag 9 juli was Dekker opnieuw te gast in de talkshow, maar dit keer voor een heel ander onderwerp. De hoogbegaafdencoach vertelt alles over zijn expertise in de video hieronder.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Veel burn-outs bij mensen met <em>hoogbegaafdheid</em>: ''Je bent doodmoe'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 9 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Een maand geleden was Lodewijk Dekker te gast bij Beau om te praten over 10 jaar Mark Rutte. Dekker is namelijk een van de beste vrienden van onze premier. Vaker burn-outs bij hoogbegaafde mensenAfgelopen donderdag 9 juli was Dekker opnieuw te gast in de talkshow, maar dit keer voor een heel ander onderwerp. De hoogbegaafdencoach vertelt alles over zijn expertise in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Video: Dirk Beljaarts over de horeca: "40% van de sector is nu technisch failliet'' (Beau) Bekijk deze video » Hartverscheurend verhaal bij Beau: 4-jarige Siem heeft met spoed een lever nodig (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Veel burn-outs bij mensen met hoogbegaafdheid: ''Je bent doodmoe''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Veel burn-outs bij mensen met hoogbegaafdheid: ''Je bent doodmoe'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV