Zien: Nielson gaf eerste coronaproofconcert in de Ziggo Dome

Zien: Nielson gaf eerste coronaproofconcert in de Ziggo Dome

Nielson mocht als allereerste artiest optreden in de Ziggo Dome tijdens de speciale concertreeks 'Larger Than Live'. Daarna volgen concerten van onder meer De Staat, De Jeugd van Tegenwoordig, Frenna en Typhoon. Shownieuws mocht bij de bijzondere aftrap in Amsterdam zijn.

Bekijk het hele interview van Shownieuws met singer-songwriter Nielson in de video hieronder.

Zien: <em>Nielson</em> gaf eerste <em>coronaproofconcert</em> in de <em>Ziggo Dome</em> Nielson mocht als allereerste artiest optreden in de Ziggo Dome tijdens de speciale concertreeks 'Larger Than Live'. Daarna volgen concerten van onder meer De Staat, De Jeugd van Tegenwoordig, Frenna en Typhoon. Shownieuws mocht bij de bijzondere aftrap in Amsterdam zijn. Bekijk het hele interview van Shownieuws met singer-songwriter Nielson in de video hieronder. Nielson heropent Ziggo Dome met concert voor 2500 mensen (video) Bekijk deze video » Video: De Jeugd van Tegenwoordig vertelt over 'coronaconcert' in Ziggo Dome Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Nielson gaf eerste coronaproofconcert in de Ziggo Dome

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nielson gaf eerste coronaproofconcert in de Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV