Zien: politiechef reageert op arrestatie in Roel Langerakpark Rotterdam (Op1)

Zien: politiechef reageert op arrestatie in Roel Langerakpark Rotterdam (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Voor het eerst reageert de politiechef van de Eenheid Rotterdam Fred Westerbeke op de heftige aanhouding in mei in zijn stad. Beelden van de arrestatie in het Roel Langerakpark werden na het Pinksterweekend massaal gedeeld op sociale media.

Uitslag van het onderzoek
De verontwaardiging was groot. Het OM deed uitgebreid onderzoek en besloot gisteren de agenten niet te vervolgen voor mishandeling of racisme. ''Uit het onderzoek blijkt dat ze het zorgvuldig en professioneel hebben aangepakt.'', aldus Westerbeke.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: politiechef reageert op arrestatie in <em>Roel Langerakpark</em> Rotterdam (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Voor het eerst reageert de politiechef van de Eenheid Rotterdam Fred Westerbeke op de heftige aanhouding in mei in zijn stad. Beelden van de arrestatie in het Roel Langerakpark werden na het Pinksterweekend massaal gedeeld op sociale media. Uitslag van het onderzoekDe verontwaardiging was groot. Het OM deed uitgebreid onderzoek en besloot gisteren de agenten niet te vervolgen voor mishandeling of racisme. ''Uit het onderzoek blijkt dat ze het zorgvuldig en professioneel hebben aangepakt.'', aldus Westerbeke. Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Carola Schouten reageert op dreigementen van boeren: ''Ik ben niet bang!'' Bekijk deze video » Op1 gemist? Maarten van Rossem neemt het op voor de boeren Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: politiechef reageert op arrestatie in Roel Langerakpark Rotterdam (Op1)

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vacant
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: politiechef reageert op arrestatie in Roel Langerakpark Rotterdam (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV