Video: voorproefje van De Slimste Mens met lastige vragen voor gasten van Op1

Video: voorproefje van De Slimste Mens met lastige vragen voor gasten van Op1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanaf komende maandag, 13 juli 2020, kunnen mensen elke werkdag weer genieten van een nieuw seizoen van De Slimste Mens. In het zestiende seizoen van de populaire kennisquiz gaan onder andere Astrid Kersseboom, Gijs Rademaker en Bart Vriends de strijd met elkaar aan.

''Ik pas..''
Donderdagavond was bij Op1 een klein voorproefje, onder toeziend oog van eenmansjury Maarten van Rossem. Bekijk het hele item in de video van Op1 hieronder.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf 13 juli elke werkdag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Video: voorproefje van <em>De Slimste Mens</em> met lastige vragen voor gasten van <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Vanaf komende maandag, 13 juli 2020, kunnen mensen elke werkdag weer genieten van een nieuw seizoen van De Slimste Mens. In het zestiende seizoen van de populaire kennisquiz gaan onder andere Astrid Kersseboom, Gijs Rademaker en Bart Vriends de strijd met elkaar aan. ''Ik pas..''Donderdagavond was bij Op1 een klein voorproefje, onder toeziend oog van eenmansjury Maarten van Rossem. Bekijk het hele item in de video van Op1 hieronder. Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf 13 juli elke werkdag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Maarten van Rossem kraakt Belgische versie De Slimste Mens af, bekijk de video Bekijk deze video » Op1 gemist? Maarten van Rossem neemt het op voor de boeren Bekijk deze video »
Talkshow :
Video: voorproefje van De Slimste Mens met lastige vragen voor gasten van Op1

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: voorproefje van De Slimste Mens met lastige vragen voor gasten van Op1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV