Reizen Waes in IJsland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes in IJsland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes in IJsland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Seizoen 04 - Aflevering 2 van 8 - IJsland - VPRO De reis die Tom Waes het meest zal bijblijven is die naar IJsland. In het dorpje Mjoifjördur wonen maar elf mensen. Het ligt ver weg van de bewoonde wereld in het noordoosten van het eiland. Door het barre IJslandse weer is het acht maanden per jaar afgesloten van de rest van het land. Na een helse tocht weet Tom het dorp te bereiken, maar hij komt al snel te weten dat het er helemaal niet goed gaat.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Seizoen 04 - Aflevering 2 van 8 - IJsland - VPRO

De reis die Tom Waes het meest zal bijblijven is die naar IJsland. In het dorpje Mjoifjördur wonen maar elf mensen. Het ligt ver weg van de bewoonde wereld in het noordoosten van het eiland. Door het barre IJslandse weer is het acht maanden per jaar afgesloten van de rest van het land. Na een helse tocht weet Tom het dorp te bereiken, maar hij komt al snel te weten dat het er helemaal niet goed gaat.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Reizen Waes
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes in IJsland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV