Hele aflevering BOOS: Tim Hofman lacht Colin uit vanwege aankoop bij pre-ordershop

Hele aflevering BOOS: Tim Hofman lacht Colin uit vanwege aankoop bij pre-ordershop

In een nieuwe aflevering van de webserie BOOS springt Tim Hofman de jonge Colin bij. Hij is voor 500 euro opgelicht bij een pre-ordershop, waar hij een bestelling plaatste voor een Playstation 5. De pre-ordershop gebruikte videobeelden van bekende influencers als Milan Knol en Koen Weijland om klanten te lokken. Hofman kan aan het begin van de aflevering niet anders dan Colin uitlachen, maar al snel wordt hij serieus.

Bekijk de hele aflevering van BOOS over de oplichtingspraktijken van de pre-ordershop hieronder.

Hele aflevering <em>BOOS</em>: Tim Hofman lacht Colin uit vanwege aankoop bij pre-ordershop In een nieuwe aflevering van de webserie BOOS springt Tim Hofman de jonge Colin bij. Hij is voor 500 euro opgelicht bij een pre-ordershop, waar hij een bestelling plaatste voor een Playstation 5. De pre-ordershop gebruikte videobeelden van bekende influencers als Milan Knol en Koen Weijland om klanten te lokken. Hofman kan aan het begin van de aflevering niet anders dan Colin uitlachen, maar al snel wordt hij serieus. Bekijk de hele aflevering van BOOS over de oplichtingspraktijken van de pre-ordershop hieronder. Bekijk ook Tim Hofman opent aanval op Schipholtickets.nl, bekijk BOOS Bekijk deze video » Bekijk hele aflevering #BOOS: Tim Hofman pakt Ymere aan vanwege rattenprobleem Bekijk deze video »
Entertainment :
Hele aflevering BOOS: Tim Hofman lacht Colin uit vanwege aankoop bij pre-ordershop


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hele aflevering BOOS: Tim Hofman lacht Colin uit vanwege aankoop bij pre-ordershop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier