Zien: Na familieruzie & vechtpartij in Deventer straat vol met politiewagens

Zien: Na familieruzie & vechtpartij in Deventer straat vol met politiewagens

Donderdagavond zijn er in Deventer meerdere mensen aangehouden na een vechtpartij aan de Tabakswal. Volgens een politiewoordvoerder gaat het om een familieruzie. Hoeveel mensen precies zijn aangehouden is nog onbekend.

De woordvoerder meldt aan Hart van Nederland dat er veel collega’s op de been waren om de orde te herstellen in de straat. De politie doet onderzoek naar de reden van de vechtpartij. Inmiddels is de rust wedergekeerd.

Bekijk hieronder het Hart van Nederland-fragment met de chaos aan de Tabakswal door een familieruzie.

Zien: Na familieruzie &amp; vechtpartij in <em>Deventer</em> straat vol met politiewagens Donderdagavond zijn er in Deventer meerdere mensen aangehouden na een vechtpartij aan de Tabakswal. Volgens een politiewoordvoerder gaat het om een familieruzie. Hoeveel mensen precies zijn aangehouden is nog onbekend. De woordvoerder meldt aan Hart van Nederland dat er veel collega’s op de been waren om de orde te herstellen in de straat. De politie doet onderzoek naar de reden van de vechtpartij. Inmiddels is de rust wedergekeerd. Bekijk hieronder het Hart van Nederland-fragment met de chaos aan de Tabakswal door een familieruzie. Bekijk ook Chaos in parlement Hongkong door massale vechtparij, bekijk de beelden Bekijk deze video » Bekijk heftige beelden van burenruzie in Den Bosch: 'Niet pistolen!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Na familieruzie & vechtpartij in Deventer straat vol met politiewagens

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Na familieruzie & vechtpartij in Deventer straat vol met politiewagens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV