Zware domper voor de Oranjes: Inbraak in Italiaanse villa

Zware domper voor de Oranjes: Inbraak in Italiaanse villa

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn afgelopen weekend erg geschokken door een inbraak in hun villa in Italië. De Oranjes waren op dat moment niet in de villa aanwezig, zo bevestigt de RVD.

Dieven stalen de Oranjes-auto
Het Italiaanse Il Messaggero meldt dat de inbraak in de nacht van zaterdag op zondag plaatsvond. De conciërge van het landgoed was op dat moment niet aanwezig, dus de dieven konden makkelijk hun gang gaan, maar ze hebben niets buitgemaakt. Wel zijn ze gevlucht in een auto van de Oranjes. Deze werd later niet ver van de villa teruggevonden.

Zorgen
Koningin Máxima straalde eerder deze week nog tijdens een werkbezoek aan de toeristische sector in de provincie Zeeland. Aan haar voorkomen te zien leek er niets aan de hand, maar de koningin had dus onlangs van de inbraak gehoord en zal vast wat zorgen hebben gehad.

Bekijk de video van het werkbezoek van Máxima aan de toeristische sector hieronder.

Zware domper voor de Oranjes: Inbraak in <em>Italiaanse villa</em> Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn afgelopen weekend erg geschokken door een inbraak in hun villa in Italië. De Oranjes waren op dat moment niet in de villa aanwezig, zo bevestigt de RVD. Dieven stalen de Oranjes-autoHet Italiaanse Il Messaggero meldt dat de inbraak in de nacht van zaterdag op zondag plaatsvond. De conciërge van het landgoed was op dat moment niet aanwezig, dus de dieven konden makkelijk hun gang gaan, maar ze hebben niets buitgemaakt. Wel zijn ze gevlucht in een auto van de Oranjes. Deze werd later niet ver van de villa teruggevonden. ZorgenKoningin Máxima straalde eerder deze week nog tijdens een werkbezoek aan de toeristische sector in de provincie Zeeland. Aan haar voorkomen te zien leek er niets aan de hand, maar de koningin had dus onlangs van de inbraak gehoord en zal vast wat zorgen hebben gehad. Bekijk de video van het werkbezoek van Máxima aan de toeristische sector hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Koningin Máxima zet zich in voor mentale gezondheid Bekijk deze video » Koningin Máxima reikt Appeltjes van Oranje digitaal uit: "Het is net zo feestelijk" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zware domper voor de Oranjes: Inbraak in Italiaanse villa


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zware domper voor de Oranjes: Inbraak in Italiaanse villa of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier