Zangeres Vera Lynn begraven: bekijk eerbetoon van militaire vliegtuigen

Zangeres Vera Lynn begraven: bekijk eerbetoon van militaire vliegtuigen

Bekijk hier We'll Meet Again, de legendarische hit van Vera Lynn.

Zangeres Vera Lynn is 18 juni op 103-jarige leeftijd overleden, en vandaag vond haar begrafenis plaats. Het is een bijzondere uitvaart voor Lynn, die bekend is van hits als Land Of Hope And Glory en met name We'll Meet Again, waardoor ze een icoon werd in oorlogstijd. Tijdens de begrafenis kreeg ze dan ook een bijzonder eerbetoon van twee militaire vliegtuigen genaamd Spitfire, die over haar dorp Ditchling vlogen.

Bekijk beelden van de militaire vliegtuigen die vlogen ter ere van de uitvaart van Vera Lynn hieronder.

Zangeres <em>Vera Lynn</em> begraven: bekijk eerbetoon van militaire vliegtuigen Bekijk hier We'll Meet Again, de legendarische hit van Vera Lynn. Zangeres Vera Lynn is 18 juni op 103-jarige leeftijd overleden, en vandaag vond haar begrafenis plaats. Het is een bijzondere uitvaart voor Lynn, die bekend is van hits als Land Of Hope And Glory en met name We'll Meet Again, waardoor ze een icoon werd in oorlogstijd. Tijdens de begrafenis kreeg ze dan ook een bijzonder eerbetoon van twee militaire vliegtuigen genaamd Spitfire, die over haar dorp Ditchling vlogen. Bekijk beelden van de militaire vliegtuigen die vlogen ter ere van de uitvaart van Vera Lynn hieronder. Op1: Beeld en Geluid-directeur Eppo van Nispen vertelt over overleden Vera Lynn Bekijk deze video » Ankie Broekers-Knol: "Ik stond in voorprogramma Vera Lynn" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zangeres Vera Lynn begraven: bekijk eerbetoon van militaire vliegtuigen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zangeres Vera Lynn begraven: bekijk eerbetoon van militaire vliegtuigen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV