Jandino Asporaat is de regen zat en vertrekt met gezin naar Curaçao

Jandino Asporaat is de regen zat en vertrekt met gezin naar Curaçao

Comedian Jandino Asporaat heeft zijn koffers gepakt en vliegt vandaag met zijn gezin naar het warme Curaçao. Momenteel is het daar rond de 30 graden en zonnig. Jandino draagt samen met het gezin een mondkapje en deelt een foto vanuit het vliegtuig.

Regenpret
Hoewel Jandino de regen zat lijkt te zijn en erg veel zin heeft in deze vakantie. Vinden zijn kinderen de regen totaal niet erg: "Ze bouwen een feestje in de regen. Toen ik op Curaçao woonde deed ik precies het zelfde, alleen vond ik het regenwater op Curaçao iets fijner qua temperatuur", schrijft Jandino bij de onderstaande video waarin zijn kinderen veel lol hebben in de tuin.

Bekijk de video van Jandino's kinderen in de regen hieronder.

<em>Jandino Asporaat</em> is de regen zat en vertrekt met gezin naar <em>Curaçao</em> Comedian Jandino Asporaat heeft zijn koffers gepakt en vliegt vandaag met zijn gezin naar het warme Curaçao. Momenteel is het daar rond de 30 graden en zonnig. Jandino draagt samen met het gezin een mondkapje en deelt een foto vanuit het vliegtuig. View this post on Instagram A post shared by Jandino (@jandinoasporaat) RegenpretHoewel Jandino de regen zat lijkt te zijn en erg veel zin heeft in deze vakantie. Vinden zijn kinderen de regen totaal niet erg: "Ze bouwen een feestje in de regen. Toen ik op Curaçao woonde deed ik precies het zelfde, alleen vond ik het regenwater op Curaçao iets fijner qua temperatuur", schrijft Jandino bij de onderstaande video waarin zijn kinderen veel lol hebben in de tuin. Bekijk de video van Jandino's kinderen in de regen hieronder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jandino Asporaat is de regen zat en vertrekt met gezin naar Curaçao of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier