Daniel Ricciardo crasht hard in bandenstapel tijdens vrije training: bekijk de beelden

Daniel Ricciardo crasht hard in bandenstapel tijdens vrije training: bekijk de beelden

Bekijk hier een samenvatting van vrije training 1 van de GP van Stiermarken/Oostenrijk (2).

Daniel Ricciardo is behoorlijk hard gecrasht in tweede vrije training van vrijdag. De Formule 1-coureur vliegt uit de bocht en belandt in de bandenstapel, het lijkt erop dat de grindbak niet enorm helpt met het vertragen van de snelheid.

Bekijk beelden van de crash van Daniel Ricciardo hieronder.

De Formule 1 GP van Stiermarken / Oostenrijk (2) is zondag 12 juli om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk hier de verschillende opties om de Formule 1 live op tv te kijken.

<em>Daniel Ricciardo</em> crasht hard in bandenstapel tijdens vrije training: bekijk de beelden Bekijk hier een samenvatting van vrije training 1 van de GP van Stiermarken/Oostenrijk (2). Daniel Ricciardo is behoorlijk hard gecrasht in tweede vrije training van vrijdag. De Formule 1-coureur vliegt uit de bocht en belandt in de bandenstapel, het lijkt erop dat de grindbak niet enorm helpt met het vertragen van de snelheid. Bekijk beelden van de crash van Daniel Ricciardo hieronder. De Formule 1 GP van Stiermarken / Oostenrijk (2) is zondag 12 juli om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk hier de verschillende opties om de Formule 1 live op tv te kijken. Voorspelling GP van Oostenrijk 2: "Max Verstappen wint natuurlijk!" (video) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 GP van Stiermarken/Oostenrijk (2) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Daniel Ricciardo crasht hard in bandenstapel tijdens vrije training: bekijk de beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Daniel Ricciardo crasht hard in bandenstapel tijdens vrije training: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV