Zien: Rellen door nieuwe strenge demonstratiewet in Athene

Zien: Rellen door nieuwe strenge demonstratiewet in Athene

Bij een grote betoging in Athene tegen een nieuwe, strenge wet die het makkelijker maakt om demonstraties te verbieden, zijn donderdagavond rellen uitgebroken. Negen Grieken zijn aangehouden. Nog eens vijftien mensen zijn meegenomen voor verhoor.

"Handen af van demonstraties"
In het centrum van de hoofdstad waren ruim 10.000 mensen bijeengekomen. Onder hen waren veel aanhangers van de Communistische Partij van Griekenland en leden van linkse organisaties. Ze droegen spandoeken met teksten als: "Handen af van demonstraties."

Bekijk hieronder de NOS-video met de rellen door de strenge demonstratiewet in Athene.

Zien: <em>Rellen</em> door nieuwe <em>strenge demonstratiewet</em> in <em>Athene</em> Bij een grote betoging in Athene tegen een nieuwe, strenge wet die het makkelijker maakt om demonstraties te verbieden, zijn donderdagavond rellen uitgebroken. Negen Grieken zijn aangehouden. Nog eens vijftien mensen zijn meegenomen voor verhoor. "Handen af van demonstraties"In het centrum van de hoofdstad waren ruim 10.000 mensen bijeengekomen. Onder hen waren veel aanhangers van de Communistische Partij van Griekenland en leden van linkse organisaties. Ze droegen spandoeken met teksten als: "Handen af van demonstraties." Bekijk hieronder de NOS-video met de rellen door de strenge demonstratiewet in Athene. Bekijk ook Rellen Belgrado, demonstranten dringen parlementsgebouw binnen: bekijk heftige beelden Bekijk deze video » Bekijk rellen in Servië om nieuwe strenge coronamaatregelen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Rellen door nieuwe strenge demonstratiewet in Athene

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rellen door nieuwe strenge demonstratiewet in Athene of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV