Max Verstappen woest op Valtteri Bottas tijdens vrije training 2: "Zijn ze blind?"

Max Verstappen woest op Valtteri Bottas tijdens vrije training 2: "Zijn ze blind?"

Tijdens de tweede vrije training voor de GP van Stiermarken (de tweede Grand Prix in Oostenrijk) was Max Verstappen woedend op Mercedes-coureur Valtteri Bottas. De Fin blokkeerde Verstappen tijdens zijn rit over het circuit en daar was de Nederlander duidelijk niet van gediend, zoals te horen is op de boordradio: "Zijn ze [...] blind? Kunnen ze hem niet gewoon zeggen dat-ie aan de kant moet?"

Bekijk het fragment met Max Verstappen hieronder.

<em>Max Verstappen</em> woest op Valtteri Bottas tijdens vrije training 2: &quot;Zijn ze blind?&quot; Tijdens de tweede vrije training voor de GP van Stiermarken (de tweede Grand Prix in Oostenrijk) was Max Verstappen woedend op Mercedes-coureur Valtteri Bottas. De Fin blokkeerde Verstappen tijdens zijn rit over het circuit en daar was de Nederlander duidelijk niet van gediend, zoals te horen is op de boordradio: "Zijn ze [...] blind? Kunnen ze hem niet gewoon zeggen dat-ie aan de kant moet?" Bekijk het fragment met Max Verstappen hieronder. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 GP van Stiermarken/Oostenrijk (2) Bekijk deze video » Daniel Ricciardo crasht hard in bandenstapel tijdens vrije training: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen woest op Valtteri Bottas tijdens vrije training 2: "Zijn ze blind?"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen woest op Valtteri Bottas tijdens vrije training 2: "Zijn ze blind?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV