MAX Vakantieman: Skatende Koen zet Drachten (Friesland) op de kaart

MAX Vakantieman: Skatende Koen zet Drachten (Friesland) op de kaart

De meeste Nederlanders hebben hun vakantieplannen moeten aanpassen in verband met het coronavirus, velen blijven in eigen land om vakantie te vieren. Koen ontdekt daarom in MAX Vakantieman de verborgen pareltjes in Nederland. En deze keer is Drachten in Friesland aan de beurt, hij ontdekt deze bijzondere plaats op skates.

Bekijk het fragment van MAX Vakantieman in de video hieronder.

MAX Vakantieman is elke maandag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Heb je MAX Vakantieman gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>MAX Vakantieman</em>: Skatende Koen zet Drachten (Friesland) op de kaart De meeste Nederlanders hebben hun vakantieplannen moeten aanpassen in verband met het coronavirus, velen blijven in eigen land om vakantie te vieren. Koen ontdekt daarom in MAX Vakantieman de verborgen pareltjes in Nederland. En deze keer is Drachten in Friesland aan de beurt, hij ontdekt deze bijzondere plaats op skates. Bekijk het fragment van MAX Vakantieman in de video hieronder. MAX Vakantieman is elke maandag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Heb je MAX Vakantieman gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. MAX Vakantieman: Koen gaat op ontdekkingsreis in Schokland (Flevoland) Bekijk deze video » MAX Vakantieman: In plaats van Spitsbergen vakantie vieren in 'puntig' Hoorn Bekijk deze video »
TV :
MAX Vakantieman: Skatende Koen zet Drachten (Friesland) op de kaart

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op MAX Vakantieman: Skatende Koen zet Drachten (Friesland) op de kaart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV