Nieky Holzken onthult Expeditie Robinson-deelname: ‘Toen kwam corona’ (video)

Nieky Holzken onthult Expeditie Robinson-deelname: ‘Toen kwam corona’ (video)

Nieky Holzken heeft een opvallende onthulling gedaan bij Shownieuws. De kickbokser zegt dat hij eigenlijk zou meedoen aan Expeditie Robinson, en dat betekent dat een grote droom voor hem zou uitkomen. Maar het coronavirus gooide roet in het eten.

Nieky keek al 20 jaar uit naar Expeditie Robinson
“Daar keek ik al 20 jaar naar uit, daar droom ik al 20 jaar van om er een keer aan mee te doen. En nou was het eindelijk zo ver in de onderhandelingen, en toen kwam die corona”, vertelt Holzken. Hij weet niet of de opnames binnenkort toch gaan plaatsvinden. “Nee, ik heb verder niks meer gehoord.”

Bekijk de onthulling van Nieky Holzken over Expeditie Robinson in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieky Holzken</em> onthult <em>Expeditie Robinson</em>-deelname: ‘Toen kwam corona’ (video) Nieky Holzken heeft een opvallende onthulling gedaan bij Shownieuws. De kickbokser zegt dat hij eigenlijk zou meedoen aan Expeditie Robinson, en dat betekent dat een grote droom voor hem zou uitkomen. Maar het coronavirus gooide roet in het eten. Nieky keek al 20 jaar uit naar Expeditie Robinson“Daar keek ik al 20 jaar naar uit, daar droom ik al 20 jaar van om er een keer aan mee te doen. En nou was het eindelijk zo ver in de onderhandelingen, en toen kwam die corona”, vertelt Holzken. Hij weet niet of de opnames binnenkort toch gaan plaatsvinden. “Nee, ik heb verder niks meer gehoord.” Bekijk de onthulling van Nieky Holzken over Expeditie Robinson in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Expeditie Robinson voorlopig niet terug op televisie Bekijk deze video » NOS Stories: seizoen 21 Expeditie Robinson uitgesteld, makers zoeken nieuwe locatie Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Nieky Holzken onthult Expeditie Robinson-deelname: ‘Toen kwam corona’ (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieky Holzken onthult Expeditie Robinson-deelname: ‘Toen kwam corona’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV