Samenvatting vrije training 2 GP Stiermarken/Oostenrijk: Max Verstappen eerste

Samenvatting vrije training 2 GP Stiermarken/Oostenrijk: Max Verstappen eerste

Bekijk hier de voorlopige nieuwe racekalender Formule 1 2020.

De Formule 1-coureurs en hun teams zijn nog steeds op het circuit van Spielberg in Oostenrijk, want aankomend weekend wordt hier wordt ook de tweede Grand Prix-wedstrijd verreden. Vrijdag werd er dan ook hard getraind door Max Verstappen en de andere coureurs.

Max Verstappen wint vrije training
De vorige race verliep voor Max Verstappen nogal desastreus. De verwachtingen waren van tevoren hooggespannen, maar helaas viel de Nederlander uit. De tweede vrije training van vrijdag verliep een stuk beter, Max reed namelijk de snelste tijd.

Bekijk de samenvatting van vrije training 2 voor de Formule 1 GP van Stiermarken hieronder.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> GP Stiermarken/Oostenrijk: Max Verstappen eerste Bekijk hier de voorlopige nieuwe racekalender Formule 1 2020. De Formule 1-coureurs en hun teams zijn nog steeds op het circuit van Spielberg in Oostenrijk, want aankomend weekend wordt hier wordt ook de tweede Grand Prix-wedstrijd verreden. Vrijdag werd er dan ook hard getraind door Max Verstappen en de andere coureurs. Max Verstappen wint vrije trainingDe vorige race verliep voor Max Verstappen nogal desastreus. De verwachtingen waren van tevoren hooggespannen, maar helaas viel de Nederlander uit. De tweede vrije training van vrijdag verliep een stuk beter, Max reed namelijk de snelste tijd. Bekijk de samenvatting van vrije training 2 voor de Formule 1 GP van Stiermarken hieronder. :[video:videos](ids:"232027,231981" title:"")
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 GP Stiermarken/Oostenrijk: Max Verstappen eerste
:[video:videos](ids:"232027,231981" title:"")
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 2 GP Stiermarken/Oostenrijk: Max Verstappen eerste of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV